Fisherin eroon sopeutumista mittaava testi


Oletko käsitellyt jo eroon liittyvän surun ja vihan vai eikö irrottautuminen vanhasta suhteesta muuten vain onnistu? Kummitteleeko erosi uusissa parisuhteissa?

Fisher on kehittänyt FDAS-testin (Fisher Divorce Adjustment Scale), jotta voit mitata tämänhetkisen tilanteesi eli sen, miten olet sopeutunut eroosi. Testi on tieteellisesti kehitetty ja on osa Bruce Fisherin tohtorin väitöskirjaa. Itse asiassa se on ainoa testi maailmassa, jolla voidaan mitata sopeutumista eroon. Pistemäärä muodostuu eri väittämiin antamistasi vastauksista.

Luottamuksellisuus

Testitulokset ja henkilötiedot ovat täysin luottamuksellisia eikä niitä anneta kenenkään ulkopuolisen käyttöön edes tutkimustarkoituksessa.

Mitä testissä mitataan?

Testi koostuu kuudesta osa-alueesta, jotka on tieteellisen tutkimusprosessin avulla valittu kuvaamaan henkilön sopeutumista erotilanteeseen. Kokonaispistemäärä on tärkein mittari, joten siihen on kiinnitettävä eniten huomiota. Yleensä sopeutumista mittaava käyrä on heti eron jälkeen alhaalla, mutta alkaa vähitellen nousta. Ryhmään osallistuminen nopeuttaa sopeutumista oleellisesti. Jos jotkut testin osa-alueet ovat alhaalla, on sinun ehkä työstettävä juuri noita alueita.

Testin hinta on 10,- euroa. Suorituskertoja voit ostaa netissä siirtymällä tältä sivulta verkkopankkiin. Mikäli haluat uusia testin esim. eroryhmän loputtua tai vaikkapa muutaman kuukauden päästä, voit ostaa uusia suorituskertoja samalle tunnukselle. Näet kaikkien suorituskertojen tulokset samalla sivulla ja pääset vertailemaan edistymistäsi. Muista tallentaa henkilökohtainen koodisi. Näin voit palata vanhoihin tietoihisi tarvittaessa uudelleen ja myös tulostaa testituloksen.

Mikäli olet jo aiemmin ostanut testin suorituskertoja kirjoita alle saamasi suorituskoodi. Jos koodin oikeuttama määrä suorituksia on jo käytetty, voit ostaa samalle koodille uusia suorituskertoja.

  • Anna suorituskoodi:

  • Osta suorituskertoja:

    Siirry verkkokauppaan kauppa.mariannastolbow.fi

  • Huomaa!

    Testin suorittaminen vaatii Firefox-, Chrome-, Opera- tai Internet Explorer -selaimen (version 9 tai uudemman) toimiakseen.